RocketDock 1.3.5 • Kurulumsuz TÜRKÇE
Henüz kullanmayanlara son çağrı: Rocket Dock ile programları başlatmak çok daha eğlenceli.
Dünya üzerinde büyük çoğunluk Windows işletim sistemini kullanıyor olsa da,
hemen herkes Apple'ın Mac OS işletim sistemlerinin görselliğine hayrandır.
Mac OS'un göze çarpan en önemli bileşenlerinden biri de, hiç kuşkusuz program
simgelerinin yer aldığı ve programları başlatmayı çok daha eğlenceli hale getiren dock,
yani program çubuğu...
İşte Rocket Dock isimli uygulama,bu program çubuğunu Windows'a taşıyor.
Uygulamayı çalıştırdığınızda, masaüstünüzün istediğiniz yerine (üst-alt/sol-sağ)
kısmına yerleşen Rocket Dock'a dilediğiniz simgeyi ekleyebilir, dilediklerinizi de
çubuktan silebilirsiniz. Uzun süredir bilgisayar kullanıcılarından yoğun ilgi gören
uygulamanın son sürümünü aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz
RocketDock animasyonlu, kaliteli bir görünüme sahip, bir uygulama başlatma yazılımı.
Basit ve sade arayüzü ile sizlere kısayollarınızı barındırmanız için alan sağlayan bu program
hem işletim sistemi bölümlerinize hem de en sevdiğiniz program ve uygulamalara kolay ulaşım ve
organizasyon yapabileceğiniz bir menü oluşturuyor.
Geliştirilen yapısı, sahip olduğu geniş özellik ve seçenekleri ile RocketDock dilerseniz
görev çubuğu desteği ile küçülttüğünüz pencereleri de üzerinde barındırabiliyor.
Daha iyi üretebilirlik ve ulaşım için tasarlanmış olan bu program birçok tema,
değiştirilebilir font, ikon ve efekt seçenekleri ile tamamen kişiselleştirilebilir durumda.
Programları başlatırken Başlat menüsünü veya boğucu masaüstü ikonlarınlarını kullanmaktan sıkıldıysanız,
Mac stili bir uygulama başlatma imkânına, üstelik Türkçe dil seçeneği ile birlikte RocketDock kullanarak,
sahip olabilirsiniz.Türkçe kullanım için: Program üzerine sağ tık Dock Settings/General-Language-Türkçe/OK.
DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/178285991/RocketDock_1.3.5___Kurulumsuz__.rar